Matti goes naku

2013-08-30 @ 19:57:58
Idag blev Matti klippt för första gången och allt gick bra. För säkerhetsskull så matade jag i honom lite lugnande pasta och vi kunde i lugn och ro klippa Matti. Sophia som klippt x-antal gånger fler än mig skötte om klippandet av Matti så det blev riktigt bra! Det tog ändå ca 1,5 h när vi klippte Matti eftersom klikpparen fick jobba på högvarv med Mattis all päls, alltså den blev för varm så vi fick ta 3 pauser under klippandets gång. Matti var verkligen hårig för att vara så här års, kolla in bilderna här nere bara, haha. :)
 
Jag passade på att tvätta Mattis man och svans idag också så han skulle se toppen fräsh ut, vilket han gjorde sen också när han piggnade till efter pastan. När Matti piggnat till gick vi ut på en promenad i skogen och sedan fick han beta bredvid ridplan samtidigt som jag kikade på när de andra red. Den stämning som är i stallet är så avslappnande, och det är så härligt då man kan inspireras av alla duktiga ryttare där och bara se och njuta.
 
Åter en dag har man fått att gå me 4,5h spenderade i stallet. Vad skulle jag göra om dagarna om jag inte hade Matti?? Jaa-a du, säkert äta mig fet?
 
Lyckligt ovetande om vad som komma skall ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo