Värmeslag med HH

2013-08-04 @ 10:24:00
Jag hade horsemanship med Matti igår. Jag försökte ladda upp en video från det men den blev helt knasig så jag väntar med det tills jag kommer hem. Just nu är jag nämligen på villan och har det skönt i solen med familjen. Igår var det så varmt så jag uteslöt ridningen genast och planerade istället in lite horsemanship. Jag började med att borsta och fixa Matti i hagen var också söta Elli stod och myste med oss, så hon fick en liten borstning hon också.
 
Sen fortsatte vi på tumis jag och Matti mot ridplanen var han fick springa lös och vi tränade lite frihetsdressyr. Det tog ett tag innan Matti taggade till, så från att ha sett ut som en tjock flodhäst blev han mitt i allt en skit snygg arab-häst. Matti är ganska häftig på det sättet eftersom han har två ytterligheter. Ena då han är lat och drar benen efter sig och på en nanosekund kan han ändra det där och araben i honom kommer fram och man bara står och beundrar hans fina steg och vackra rörelser. Fast de där vackra rörelserna har jag ännu inte fått ur honom i ridningen, vi kör ännu på flodhäst-style ;)
 
Ni kommer få en kort video som sagt från frihetsdressyren där ni får se hur bra Matti lyssnar på inkallning då han är på allerten. Alla som är intresserade av frihetsdressyr borde få prova göra basic saker (inkallning, övergångar, byte av håll, följa-john, löslongering osv.) med Matti, för han är så känslig för ditt kroppspråk och tonlägen, han lyssnar så bra bara du har fått hans uppmärksamhet. Min älskade pricki-korv! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo