Vi får hålla tummarna

2013-12-05 @ 17:41:00
Jag har pratat länge om att jag ska försöka få ut Horse-Ess till stallet och hjälpa mig hitta hoppsadel till Matti, men det har inte alls gått som jag velat, men NU kommer de på lördag och om inte vi hittar en då hoppas jag att jag ska få tips om vilken typ av hoppsadel jag ska söka efter. 
 
Det var en sådan rumba att hitta senast en sadel åt Matti, och det här med att hitta en passande hoppsadel har inte heller varit lätt, men som tur har jag en passande dressyrsadel nu och inte är helt utan som senast jag sökte sadel. Men eftersom jag haft sadeln nu i 1 år och Matti musklat på sig ordentligt, bad jag ändå tjejerna att titta på dressyrsadeln och se om den fortfarande passar eller om vi måste vidda den en storlek. Så vi får hålla tummar och tår att det går vägen! :)
 
 
 
Här hade jag just fått sadeln och Matti hade hömage för flera och tappat tyvärr mycket muskler. Idag har han biffat till sig massor och jag tror lite sadeln är på gränsen till för smal åt honom, men känner mig inte helt säker så ska bli skönt att tjejerna från Horse-Ess kommer och kikar, för jag har fullt förtroende för dem!
 
Som jag tidigare skrivit, så rekommenderar jag varmt Horse-Ess att hjälpa dig hitta passande sadel åt din häst! Jag lärde mig massor av dem och är nu väldigt noga när jag väljer sadel och ser mitt i allt hur många hästar som faktiskt inte har passande sadel! Nu på lördag passar några till i stallet på att ha dem att prova sadlar så vi får se då om någon hittar en. För de säger att de säljer inte sadlar som inte passar, vilket är toppen! Finns så många försäljare som bara vill sälja och inte tänker på hur mycket en dåligt sittande sadel kan ställa till med för en stackars häst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo