Vårkänslor, kort sagt

2013-02-25 @ 17:00:55
Alltå jestas, idag var våren verkligen framme i stallet, varmt och skönt och galna hästar, haha. När jag hämtade in Matti och Robin flög en efter den andra runt i hagen och visade upp sig, även om jag ledde två valacker, men de hade tydligen ingen betydelse idag, haha.
 
 
 
Sedan så var Matti ganska vårberusad också, han spände hela sig och alla ljud och intryck var så grymt spännande. Säkertligen har det att göra med eftersom han i princip varit ledig i tre dagar (endast promenad och igår helt ledig). Inte blev Matti okontrollerbar, det blir han typ aldrig, men lite knäpp i skallen var han nog idag. Men efter att ha galopperat lugnade han ner sig och var riktigt OK i galoppen idag. Ibland är det bra han hetsar upp sig så han får lite luft i de där dromedarstegen ;)
 
Efter ca 20-30 min på uteridplan red vi ut i sällskap av Ansu och Tepa, och även Tepa tyckte de va lite mer spännande idag så han svängde om vid en blå tunna som han nog gått förbi tusen gånger, så då tyckte också Matti det var grymt spännande och spände sig och fick lite hingstnacke, haha även han har gått förbi den "farliga" tunnan flera gånger.
 
Vad lär vi oss av detta? På våren ska inte Matti vara ledig från ridningen i 3 dagar i rad, hehe.
 
 
 
 
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo