Börjar förstå det nu

2013-01-31 @ 21:17:06
Jaa-a, man börjar förstå det nu, i övermogron flyttar vi ut ur stallet i Helsingby, och det ska kännas bra att ha krypavstånd till min älskling, hoppas han kommer att trivas i det nya stallet.
 
Idag packade jag ner första grejerna, och jag började förstå på riktigt att vi ska lämna Helsingby snart. Blandade känslor, men nu när det är bestämt att vi flyttar så ser jag faktiskt fram emot det. Tänk lyxen att få tillgång till manege, hindermaterial, många olika tränare, stora ridplanar, varmt stall, spolspilta, "kafferum" osv. Sådan lyx har jag inte riktigt fått uppleva ännu då jag varit medryttare eller ägt häst. Men jag kommer att sakna frihetskänslan och terrängen i Helsingby..
 
Många frågade vart vi ska flytta, och vi kommer att flytta in vid Vasa Hubertus, så vi får se hur vi kommer att trivas där, jag har aldrig riktigt haft något att göra med stallet eller föreningen tidigare så jag vet inte vad jag har att förvänta mig. Men so far har de andra hästägarna där välkomnat oss till stallet via Facebook i alla fall, så det känns ju skönt och bra att anlända till ett helt nytt stall då man redan innan de träffat en hälsat en varmt välkommen! ;) Fast jag har på känn att jag kommer att springa runt som en yr höna där nu i början, haha..
 
 
 
Han har det nog rätt bra, han fick bara se på medan jag packade och gick an! ;) Min älskling
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur länge är hästarna ute i sina hagar vid hubertus? :)

Svar: det beror på, vissa går mellan 9-14 andra mellan 9- ca18 :)
Matti ska gå med en annan heppa så han är ute mellan 9- ca 18 varje dag (=tills jag hämtar in honom o hag kompisern)
Annu Åkers

2013-01-31 @ 21:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo