Ursäkta mig!

2013-01-14 @ 23:13:49
Det känns som uppdateringen här fått lida, och jag är verkligen ledsen för det. Men inget nytt på Matti fronten ännu, såret har väl nog blivit aningen bättre nu igen och han ömmar inte lika mycket, men har inte vågat rida något ännu, bara longerat och pysslat med honom. Hans nyaste sår ser också bra ut fast det blev lite djupare, men rött och fint och ömmar inte och är inte något märkbart varmt, vilket är en lättnad! Men han har ordentliga skydd på sig nu när han är i hagen så troligen borde han klara sig från nya skador en tid.
 
I morgon fyller jag år, så då hinner jag bara snabbt fixa såret på Matti eftersom vi har skola till kl 17:30 och jag har gäster på inkommande. Men på torsdag tänkte jag rida igen, så jag får mjuka upp honom i sidorna lite, för han såg lite stel ut när jag longerade honom idag.
 
Men det känns ändå okej fast jag inte ridit honom, för jag vet han mår bättre nu, Matti har nämligen fått börja gå med de andra hästarna i hagen igen, igår var han första dagen tillsammans med de andra igen och det gick bra. Mattis partner in crime Arn var lagd i en annan hage, för nu när hans lekkompis varit borta har Arn börjat hitta på bus (som ex. riva ner trådar och staket) så han är flyttad till en mera outbrytbar hage, hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: -

Varifrån är benskydden som han har på de två nedersta bilderna? Vad har Matti för storlek på dem? :)

Svar: Jag köpte dem från Hööks men de var slut nu senast jag kollade på dem, och de var storlek L. :)
Annu Åkers

2013-01-15 @ 15:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo