Andra besöket avklarat

2013-03-14 @ 20:42:00
Så var också Tepa motionerad. Idag gick det ungerfär som igår, kanske lite bättre, men tror han var lite trött i musklerna när det var 3e dagen irad, så jag tog det lite lugnare med honom idag och red ute på stora ridplanen i den underbara kvällsolen.
 
 
 
 
 
Efter att jag ridit Tepa tog jag in Matti och Robin från hagen, men inte kunde jag bara lämna Matti i boxen, han kunde ju blir ledsen då jag bara spenderat tid med Tepa under kvällen (fast jag ridit Matti på morgonen och myst då), så jag tog med honom till ryktspiltan och stod där och borstade om honom och myste säkert 1 h.
 
 
(bilden tog jag i morse när jag lagt ut Matti i hagen)
 
 
Jag har börjat ha honom helt lös där i gången nu, alltså utan grimma och allt för att han ska lyssna på mitt kroppsspråk, och jag får in lite mera HH i vårt liv vid Hubbe. För samma frihet som vid Helsingby finns helt klart inte vid Hubbe, men vi gör så gott vi kan för att träna på vårt samspel och öka förtroendet för varandra! I tisdags var det tydligen lite häftigt att jag kunde gå och hämta vattenmattan med Matti och släpa den till kortsidan, men sådant tar jag förgivet Matti inte reagerar på, vi tränade ju i somras med presenningen, minns ni (video)? Sen så tycker jag så om då jag börjat se hur han litar på mig, och nu har han börjat lyssna så bra på mig så ibland behöver jag inte ens röra vid honom så flyttar han på sig. Jag älskar så min häst!
 
 
Lilla pricki-korven min som FORTFARANDe löser hår, inte lika mycket som tur, men ändå mest i stallet, hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo