Helt loppu slut!

2013-03-12 @ 21:54:00
Alltså NU är jag trött! Var och tränade hårt på gymmet idag, men började må riktigt illa efter det så var rädd jag skulle ha fått magsjukan då flera jag känner har det just nu, men som tur redde det upp sig efter någon timme då jag vilat och tagit Gefilus.
 
Så jag styrde kosan mot stallet och på schemat idag stod det motionering av 2 hästar. Yepp, Ansu var sjuk så jag skulle motionera hennes häst Tepa. Det gick över förväntan. Först var han lite motstridig och försökte dra huvudet högt upp och mot handen, men efter att jag bara höll handen stadigt fast på stället och försökte ha så stadig sits som möjligt gav han snabbt efter och blev super kiva att rida. Hon har nog en bra häst! I morgon ska jag rida Tepa igen och det ska bli riktigt roligt efter att ha hittat ganska många knappar idag redan!
 
Motionering av egen häst blev mera händelserik då vi hade hopplektion och hoppade högre hinder. Så när nivån blev för svår både med uppgift kopplat till höjden (90-100cm) på hindrena började Matti tvärnita och jag var påväg att flyga in i hindret några gånger... Men jag skriver mer om det och visar film i morgon, nu är jag så trött så ska gå och sova på en gång. Har lovat hjälpa till att mocka i stallet i morgon då Ansu är sjuk (hon är stallmästare vid Hubbe), så behöver nog all sömn jag kan för att orka med det nu när man mockar så sällan o sen ska rida 2 hästar + hinna gymma.
 
Enskilda hinder har Matti inga problem att hoppa höga, men linjer och nu när vi inte varit igång så länge blev det för mycket för min älskling. 70-80 cm är vår höjd nu ett tag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo