Inte alla dagar kl visar 22:20

2013-03-06 @ 22:08:00
Nej det är inte alla dagar klockan visar 22:20 när man kommer hem från stallet. Ikväll blev det hoppning på schemat, och vi hoppade ganska sent idag för att de andra ryttarna skulle hinna rida dressyr innan.
 
Idag fick jag sällskap av Tina och Lillon, och det var riktigt kiva. Det är bra det finns så många hoppintresserade i stallet som gärna ger lite tips till en, för det här med hoppning är jag nog så dålig på, men kul har vi!
 
Idag var Matti mera sig själv igen och blev till och med lite ivrig ett tag så jag fick hålla in honom mot hindret, mysgubben min!
 
Vi hade först lagt upp bommar i en solfjäder, men fler bommar än jag tidigare ridit så det blev mycket att tänka på för min del, och därför kom vi så förbaskat många gånger fel, men efter att fått lite tips och råd av coach Tina gick det bättre allt eftersom, så jag är nöjd. För det är ju just samlingen i galoppen som jag och Matti har problem med. 
 
Sen avlutade vi med lite studshinder, och nu fyra studs direkt istället för bomm som vi hade i söndags. Detta gillade Matti, han var så duktig! Det var riktigt kiva! Jo sen provade jag en ny hoppsadel, först en som var lite för liten för mig och häst och sedan en annan. Inte satt den perfekt men bättre än den jag har nu. 
 
Haha, dessutom så klädde vi oss i rosa kvällen till ära då bara Tina och Lillon såg oss.. Vi har ju blivit lite retade för vår rosa outfit, så jag har inte vågat visa den vid Hubbe ännu, haha!
 
 
 
 

21:50 hoppade vi ner från hästryggen efter ca 50 min bommtärning och lite studshoppning.
 
Tack Tina för sällskapet och tipsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo