Inte riktigt flyt!

2013-03-09 @ 14:47:00
Jaa-a, den här tekniken vill inte riktigt fungera för mig idag, Jag har försökt i flera timmar få upp det här videoklippet utan resultat, och nu frågar jag mig varför jag kämpat med det, då det ändå inte vår bästa ritt.. Men hur som helst, här är ett litet videoklipp från då jag övade dressyrprogrammet igår. Snällaste Linn filmade!
 
Jag ser själv att jag inte är stadig i min sits eller med skänkeln, men som försvar har jag att jag varit för lat att träna på att sitta ner i traven (heh), typ första gången sedan jag började rida med sadel, hehe. Så var snälla med era kommentarer :)

Vi är verkligen inte tillbaka ännu, men vi är iaf påväg åt rätt håll med vår ridning. Vecka för vecka förbättras vi i kommunikationen.
 
Enjoy!
 
http://www.youtube.com/watch?v=OuKmQ_pD1c8&list=UUZMSGdYmrnhMuwe9se1Ojbg&index=2
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Tycker de ser riktigt bra ut! Tror KN Special kommer passa er riktigt bra, lycka till imorron! :)

Svar: Tack ska du ha! Håll tummarna!! :D
Annu Åkers

2013-03-09 @ 15:57:22
Postat av: Anna

Jag tycker att du är alldeles för självkritisk i dina ridinlägg, du är mycket duktigare än du får det att låta. Jag hoppas verkligen att du inte får elaka inlägg i stil med "men hur rider du egentligen?" och att det är därför som du uttrycker dig som du gör.

Jag som också är lång upplever att de flesta sadlar inte ger korrekt stöd till mina giraffben eftersom de inte är byggda för oss. För mig hjälpte det oerhört att köpa ett par riktiga dressyrstövlar som är så hårda att de ger ordentligt stöd även om sadeln lite jobbar emot min kropp.

Svar:
Annu Åkers

2013-03-09 @ 21:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo