Man lär sig av sina misstag

2013-03-04 @ 11:58:00
Känner mig verkligen lite små dum just nu! Det ser lite ut som att det inte blir någon tävling för mig och Matti i helgen... Allt strandar nämligen på att man måste visa upp sitt vaccinationsintyg..
 
Alltså Matti är vaccinerad i slutet av april 2012, och allt är i skick med den biten. Men det blev lite hux flux eftersom jag kom till stallet en dag och veterinären var där och skulle vaccinerade ett par andra hästar i stallet, så jag frågade om han kunde ta Matti på samma gång vilket självklart gick. Men jag hade inte passet med mig eftersom jag inte varit medveten om vaccineringen av de andra hästarna.. Och sen tänkte jag inte längre på namnunderskriften, hästen var ju vaccinerad så frid och fröjd ett år trodde ju jag som första gången behövde tänka på något sådant här.
 
Men nu när vi ska tävla så kom jag på att jag måste ju ha den där underskriften av veterinären att han vaccinerat Matti för att vi ska få delta på söndag. Så igår när jag var hemma hos föräldrarna och skulle kika med passet fick jag veta det är fortfarande fanns vid Hippos, eftersom bytet av ägare tagit liiiite längre att få bytt där p.g.a. lite föresenat pappersarbete som skickats lite fram och tillbaka, men där igen får jag bara skylla mig själv när jag inte gjorde den biten själv ute överlämnade det till föräldrarna att skicka in. 
 
Så passet var alla vaccinationer står är vid Hipposkontor och hoppeligen får jag tillbaka det denna vecka så jag  snabbt får åka via veterinären så han kan skriva på att han vaccinerat Matti i april 2012. För vaccinationen är ju i skick, inte föresenad eller något sådant, det landar på en fjutting underskrift känns det som... Så jag lär mig nu bara av detta hur viktigt det är ha den där tusans underskriften av veterinären och inte lämna det till en annan gång. Jag har ju inte tävlat seriöst tidigare så jag hade inte en tanke på underksriften före NU!! Men NU vet jag och det ska fixas denna vecka.. men lite bittert känns de ju, och lite korkad känner man sig allt! Men det lär ju inte hända igen i alla fall, hehe!
 
 
 

På vå första tävling behövde vi inte visa upp något vaccinatiosnintyg, så därför har
inte tanken slagit mig tidigare om att det kanske vore dags att skaffa underskriften!

Kommentarer
Postat av: Maria

jag har med mitt intyg varje gång och har ännu inte behövt visa upp det, värre var det när vi åkt 100 km en gång och de kollade, visade sig att 8 år bakåt saknades en stämpel=startförbud. bara att åka hem 100 km tillbaka då och vaccinera om hela grundvaccinet

Svar: nå just det, nåmen de skulle väl nog visas upp på söndag, så jag ids inte ta några chanser, jag får helt enkelt se om det hinner komma hem passet så jag får underskriften, annars får jag fungera funktionär :)
Men jestas vad störande. Nåjaa bara de e lika för alla är det väl rättvist, men måste ha känts ur störande!! ;)
Annu Åkers

2013-03-04 @ 13:09:35 / URL: http://livmededs.blogg.se
Postat av: Jessica

nå bättre att du håxa de nu än sen :) ha nog måsta vis upp mitt intyg på alla tävlingar men nu har dom ju de systeme på Kipa att man kan lägg in vaccinationen där så man slipper ta me hede vaccinationsintyge som man ibland vill glömm därhem ;)

Svar: jo, visst är det så, men känns lite klåpigt ändå. Men nåja på det här sättet lär man ju sig och jag kommer knappast glömma det igen! ;)
Annu Åkers

2013-03-04 @ 13:41:38
Postat av: Lotta

Ska ni inte tävla bara på stallet ? Det går säkert bra ändå :) Fråga !

Svar: jo de ska vi, men jag förstod på Soffi att det ändå borde fixas? så jag vet inte, man tycker ju de borde funka utan, men har int tävla vi hubbe förr så :S
Annu Åkers

2013-03-04 @ 15:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo