2 min med Johanna & Matti

2013-05-03 @ 10:04:00
 
 
Jag har sådan tur som har så många goa tjejer som är duktiga och ställer upp för mig och Matti vid Hubbe när det är svårt, tidsbrist, kunskapsbrist osv. Glädjetårar!!
 
Nu har Matti haft flera dagar hård träning så idag ska vi ut terräng och bara ha roligt. Dels för att jag var sjuk igår så jag ids inte rida allt för hårt, och dels för att Matti säkert känns lite trött i musklerna nu. 

Kommentarer
Postat av: Malin

FIN POJK!! :) Och Johanna verkar jätteduktig!

Svar: Ju mer muskler Matti får destu finare blir han! :) Johanna är verkligen super duktig! Hon rider så fint och snällt, annars skulle jag inte bett henne om hjälp! :)
Annu Åkers

2013-05-03 @ 11:00:06 / URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com
Postat av: Anna K

Jag vill inte kritisera ditt/ert träningsupplägg, utan undrar mera om tankesättet att lära honom byta över bom. Det finns ju tyvärr en inte helt liten risk att hästen fortsätter byta ett halv galoppsprång för sent med bakbenen än med frambenen även när man plockat bort bommen och det brukar vara svårt att få bort.

Som jag har förstått så siktar ni inte på att nå klasser där galoppombyte ingår, men Matti verkar ju vara en ganska lyhörd häst som antagligen skulle lära sig korrekta byten, även om det tar längre tid att nöta in än "hopphästbyten".

FIN är han, men det är han också när du rider! :)

Svar: hej, vi gjorde med bomm i slutet av passet för att avsluta med något Matti kan. Det är bara korta klipp från ett 60 min pass, skulle bli för långt att ha alla med. Bytena utan bomm är inte så bra ännu att jag ville ha med dem på film, därför valde jag bara slutet var bommen var med! :) men tack för din konstruktiva kommentar, mera sådant! :)
Tack ska du ha!
Annu Åkers

2013-05-04 @ 16:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo