Ber om er hjälp

2013-11-14 @ 19:10:15
Nu har igen ena katten börjat fräsa åt andra, och denna gång har inte vår andra katt Leo skrämt Ludde som fräser och spåttar.
 
Jag är inte alls så super kunnig om katters beteende, kan detta bro på att feliwayn är slut eller? Har ni några tips förslag varför Ludde mitt i allt börjar fräsa åt fina Leo som inte fattar någonting varför lillebror mitt i allt tror han är en utomjording???
 
Kolla själva på videon!
 

Kommentarer
Postat av: AnnaK

Tänkte föreslå att sätta in Feliway, men om ni redan haft det så är det ju ett onödigt tips. Har ni alltid haft det eller skaffades det efter veterinärbesöket? Är Leo frisk nu? om han ännu är sjuk eller medicineras kan han mycket väl lukta fel som Ludde reagerar på nu när den tagit slut, precis som du skriver.

Knepigt. Är han helt normal mot er och annars? reagerar inte på smärta om ni lyfter upp eller känner igenom honom?

Svar: jo mot oss r han helt normal, kurrar och har sig när här är i famnen. Nu för stunden är han normal, men det var han i morse också och då efter en stund fick han spotta-fräsa anfallet igen.. förstår mig verkligen inte på denna känsliga katt?? ;)
leo är frisk och snäll, ludde också i mina ögon frisk (äter, dricker, kissar skiter), lmmar ingenstans och magen känns bra då man trycker. ... knepig katt den här ludde min ;)
Annu Åkers

2013-11-14 @ 23:55:09
Postat av: AnnaK

Eller nej, minns jag fel? var det Ludde som var till veterinären? och det var visst ganska länge sen också när jag tänker efter. Inte lätt att hålla reda på tid och vilken katt som var krasslig. :)

Svar: ludde var till veterinären jo, leo har aldrig haft något fel, men ludde har haft urinvägs två gånger och den som spottar och fräser och är rädd allt ;)
Annu Åkers

2013-11-14 @ 23:58:37
Postat av: Sara

Stackars liten :(

Svar: jo jag förstår mig verkligen inte på honom vad som felas då Leo inte gjort ngt :/
Annu Åkers

2013-11-15 @ 11:00:19 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Erika

Det verkar för mig som om dem snackar rangordningen. Våra hankatter gjorde det med jämna mellanrum. Bästa är att låta dem lösa det själva. Går över efter ett par dagar. :)

2013-11-16 @ 11:02:08 / URL: http://ewika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo