Balans och hoppträning

2013-09-20 @ 16:31:00
Alltså jestas så slut jag är, i 5 har jag avrit ordentligt igång så svetten runnit. Först 1,5 h på gymmet, följt av  40 min stress när jag skulle ta mig från gymmet hem, byta om, iväg till stallet, ta in Matti, göra Matti i orning och iväg på hopplektion. Hopplektion i 60 min och efter den blev det att plocka bort alla hinder från stora ridplanen, för ut hö till hästarna och hem och äta. huhhu..
 
Det var verkligen fysiskt tungt att rida 45 min i lättsits, speciellt när jag inte alls är van med att stå upp så mycket när jag rider. Vi övade min balans och Mattis förmåga att klara sig utan stöd på hinder och bommar. allt gick riktigt bra. Det var faktiskt roligt att hoppa idag och det blev privatlektion för Jennie denna gång. 
 
Jennie var snäll och filmade övningarna, så jag lägger upp en film senare idag från lektionen, nu får ni nöja er med några printscreens för jag hamnar att rusa iväg norrut för att föra tillbaka en sadel jag prövat. I morgon kommer en sadelbuss till stallet, så då vi får verkligen hoppas vi hittar någon hoppsadel åt oss. Igår fick jag min hoppsadel nämligen såld, så idag fick jag låna Tinas hoppsadel, som faktiskt satt bra med en tunn padd under, så blir att försöka få köpa den eller likadan nu då. :)
 
 
Övningarna idag var, travbommar, galoppbommar och studshinder. Prefekta övningar för mig och Matti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo