Detta äckelväder!!

2013-09-30 @ 11:54:00
Har fått till min besvikelse konstaterat att regntäcket jag köpte för snart 2 år sedan läcker igenom och inte alls så vattentätt att Matti kan stå ute långa dagar utan att bli blöt, så det var bara att bita i det sura äpplet och beställa hem ett nytt regntäcke. 
 
De andra täckena jag har är med foder i och eftersom de är lite väl tjocka för detta höstväder så behöver jag ett vattentätt regntäcke åt Matti så han klarar sig utan att bli blöt och kall då jag ändå vill han ska kunna gå ute så länge som möjligt om dagarna, men p.g.a. täcket har han fått komma in redan kl 15 de dagar då det regnat konstant.
 
Jag kulle vilja köpa ett Buccas elle Amigo täcke eftersom alla pratar så gott om dem och att de är kvalitetstäcken, men de pengarna finns inte nu så det fick bli ett vanligt "kring-100 euros" täcke, så får vi hoppas nu då att det är bättre än det förra jag köpte.. SUCK!!
 
 
Som tur är Robin snäll av sig och delar gärna med sig av sina täcken till Matti, så när det är riktigt blött har jag ett utan halsdel att låna i alla fall!! Tack snälla Robin och Linn 

Kommentarer
Postat av: ida. ♛ [fotografi och hästar]

åh täcken är sååååå dyra!! Men de måste köpas ju ;)

Svar: att de är ja!! helt sjukt, o fast de kostar är de inte alla gånger så hållbara, så kanske man gnåon gång borde köpa det där svindyra så man inte måste köpa de vanligt dyra hela tiden? ;)
Annu Åkers

2013-09-30 @ 12:28:58 / URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: Emmie

Du vet säkert detta, men tänkte bara att om utifall att inte.. ja du fattar ;) det brukar finnas impregneringsspray att köpa till regnkläder i de flesta sport och välsorterad mataffärer, vilket hjälper slitna gamla kläder och täcken! Inte sagt att det blir bra, men kanske klarar vädret en kvart mer iaf. Just in case du inte redan testat detta.

Svar: jag vet om detta, men inte prövat. Kollade på nätet och en flaska som räckte till två täcken kostade runt 50e lappen, så det kändes lite saftigt, men tanken slog mig inte att kanske vanliga sportaffärer har för en billigare slant. Så tack för det tipset!! :)
Annu Åkers

2013-09-30 @ 13:23:02 / URL: http://enroosifrankrike.blogg.se
Postat av: Pia

Börjes säljer Bucas impregnering för endast 12,50€. Ett litet tips bara ;)

Svar: Gör de så? Borde slå till!! :)
Annu Åkers

2013-09-30 @ 13:58:56
Postat av: Sia

Ett ofodrat Horseware regntäcke får du nog för en 100-lapp, absolut värt att satsa på ett sånt om man vill ha ett täcke som håller. :) Mio & Amigo är billigaste modellerna och riktigt prisvärda! Finns på tex callistohorses och reunos.

Svar: beställde ett från hööks, så får de nu då om det håller bättre. Minns mitt förra täcke betalade jag 80 euro för, och det höll så där "bra" ;)
Annu Åkers

2013-09-30 @ 16:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo