Kärt återseende

2013-09-03 @ 09:48:00
Igår kväll blev det ett kärt återseende när Linn och hennes häst Robin kom tillbaka till stallet. Det var så roligt att se dem igen. Matti och Robin verkade nog känna igen varandra och fick läggas ut i hagen tillsammans en stund efter vår terrängrunda.
 
Det blev en härlig terrängrunda, precis lika trevlgt som tidigare. Oj vad jag saknat dessa två! Härligt att ha dem tillbaka. Det är så roligt när man hittar de här vännerna på ställen man inte förväntat sig det. Trodde jag skulle bara vara en i mängden när vi kom till Vasa Hubertus eftersom vi är så många i stallet, ni vet så där att man bara hälsar artigt på andra för man orkar inta ta sig tid att känna alla, men jag har fått flera härliga vänner i stallet som jag aldrig skulle ha träffat om jag inte flyttat till Hubertus i februar ( jag fick nog fina vänner på gamla stallet som jag ännu håller kontakt med och hör till min närmsta vänkrets, så förstå mig inte fel). :) Vi är en enda stor häst-nörd familj där vid Vasa Hubertus som gladeligen hjälper varandra, och i ikväll ska vi med några tjejer ut och dansa lite, Ollis-tisdagen till ära.
 
Här kommer några härliga bilder som visar ganska så bra Mattis och Robins glädje av att återförenas. Till en början stod Matti mest och käkade och Robin försökte få igång Matti, men efter att jag och Linn varit borta från hagen en stund och kom sen tillbaka, då tusan hade de bus på gång. Det var så härligt att se! 
 
 
Jag vet inte om ni också ser det? Men jag ser i alla fall en lycklig häst! Mitt hjärta smälter <3
Bus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo