Tävlingsvideon

2014-04-07 @ 17:25:00
 
 
Som man bra ser i videon har han super fina steg i början, sådana som jag inte fått ur honom många gånger, så känns ju super kul att få visat upp dem EN gång på tävling i alla fall, men vart eftersom jag bromsar under ritten och han slappnar av och går i sitt "slö-mode" p.g.a. min ridning så blir ritten sämre. MEN vi förbättrade alla missar från förra gången och jag är super nöjd gällande den biten, även om jag absolut inte trodde det skulle räcka till en vinst då jag har stor respekt för de jag tävlade mot då de är så duktiga och väl tävlade hela bunten.
 
Eftersom jag nu fått jämföra känslan med hur det såg ut så får jag bara lära mig rida Matti när han faktiskt går framåt och bara sitta och njuta.. Jag vet till nästa gång, hehe! Fast lite pinsamt är det ju med mina nerver då detta är herre gud en Lätt B!!! De de var flera ryttare som red Intermediaite, medelsvår B och de svåra klasserna medan jag stressar över en enkel o liten Lätt B, haha! Gud vad jag kommer att ha roligt åt det här om några år! ;)

Kommentarer
Postat av: AnnaK

Det är precis som du säger, när han går i ett bättre tempo ser det mycket bättre ut. Förstår dock känslan att "rätt" tempo kan kännas håsit när man inte är van med den bjudningen, så vilken tur att du har det på film så att du kan se att det inte alls ser håsit ut utan riktigt bra. Duktigt jobbat båda två!

Svar: jo, men det kändes HELT annat än det ser ut, Känslan var så annorlunda och han kändes som att han skulle explodera om jag gjorde för mycket, men så ser han ju verkligen inte ut, så vet inte då vilket som är bättre, då känslan av att han skulle explodera gör mig osäker, MEN han har blivit piggare så det är väl bara för mig att lära mig rida araben nu i honom och inte enbart torihästen i honom ;) Tack snälla för dina alltid så snälla o peppande kommentarer!
Annu Åkers

2014-04-07 @ 18:25:09
Postat av: Natalie

Dedär e absolut en prestation värd minst en vinst! :) ni e så fina o duktiga!

Svar: tack snälla!! :) <3
Annu Åkers

2014-04-07 @ 19:37:07
Postat av: Sara

Åh vad det harmar att jag inte kom och kollade på er denna gång. GRATTIS! Så gälit bra!

Svar: hihi tack <3
Annu Åkers

2014-04-07 @ 22:30:02 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Emmie

Grattis! och tack for att vi fick se det :)

Svar: tack ska du ha!! :)
Annu Åkers

2014-04-09 @ 09:05:08 / URL: http://enroosifrankrike.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo