Bättre bilder!

2014-08-27 @ 11:39:32
Som jag någon gång skrivit här på bloggen är jag så frustrerad på den systemkamera jag har som bäst, den har 8 år på nacken och börjar säga upp kontraktet, men nu är det en ny systemkamera beställt så vi ska kunna ta fina bilder på vår semester i januari också! Visst den blir inte min egen då det är pojkvännen som beställt den, men jag är ganska så säker jag kommer fota mera med den än honom i alla fall med tanke på vem av oss som fotar mera och kan mera om fotografering, hehe, men till pappers är det delad vårdnad gällande kameran, höhö! ;)
 
Så nu snart kommer det komma bättre kvalitetsbilder hit till bloggen, FINALLY!! Dessutom kan man filma HD-filmer med vår kommande kamera, så filmerna här på bloggen blir av bätter kvalitet då man kan filma med den nya kameran också! Helt super!
 
foto: Heid Järvi
Idag och i morgon kommer Aino att ta hand om Matti då jag måste läsa på tent, men känner jag mig rätt kommer jag efter tentläsningarna att smyga mig in i stallet i alla fall och mysa med min bästa vän! <3

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken härlig bild!
Nu har jag försökt vara lite teknisk!
Så in och kolla min blogg där det är uppdaterat med ny header och ny bakgrundsfärg :) Kommentera gärna vad du tycker, bättre eller sämre?

2014-08-27 @ 12:04:25 / URL: http://rockabillygirl.se
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin bild :)

2014-08-27 @ 12:10:25 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Så vacker bild

2014-08-27 @ 12:59:14 / URL: http://ninnzan.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo