Hästarna på bete

2014-08-13 @ 14:23:00
 
 
Matti njuter för fulla muggar på betet, och igår skickade Lotta att hästarna var mätta (!!) för att de mötte henne vid porten när hon kollade till dem mitt på dagen, haha! Jag trodde aldrig Matti kunde bli mätt! Blir att försöka promenera honom lite varje dag så magen säkert fungerar och han får gör lite annat än gå från grässtrå till grässtrå! ;)
 
 
 
 
 
 
Mattis hagkompis på betet är den nya bekantskapen Carrero. Matti och Carrero har inte gått i samma hage tidigare så visst var det en risk att lägga ihop dem, MEN eftersom jag var medveten om att det fanns möjlighet att ha dem i två olika hagar om det inte fungerade så tyckte jag det var värt att pröva då jag vet att Mattis hästsätt är mycket snällt och han skulle aldrig provocera fram till bråk, plus att det finns ju gott om mat så gräl gällande mat skulle inte direkt kunna uppstå, och de kommer överens super bra och stod och kliade varandra och myste redan andra dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stallet är litet och riktigt mysigt då Matti kan kika ut från boxen. Ska försöka passa på att fota lite stallet och mysiga bilder nu när jag har tid för det är riktigt mysigt och hemtrevligt där!! Små stall har verkligen sin charm! Visst är de praktiskt med stora stlal då det mesta finns där, men jag som börjat mina hästår i små stall och oftast ridit hästar på privata gårdar eller små stall får sådana mysiga flash backs från mina hästår att det är riktigt roligt att nu en tid vara tillbaka i ett litet mysigt stall.
 
Det här betet behövde tydligen jag också, känner mig så avslappnad gällande Matti nu när jag vet det inte går någon nöd på honom där hos Lottas då han får ha semester!
 
 
Bus

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Åh vad skönt <3

2014-08-13 @ 16:29:14 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo