Aloe Vera föreläsning

2014-02-22 @ 11:04:36
I morgon har jag arrangerat att hon som sålde Aloe Vera produkterna till mig kommer till stallet och informerar om olika produkter av märket till människor, hästar och djur. Så om du är intresserad av att komma och lyssna och få tips på olika produkter till hästen din, hunden eller dig själv är du välkommen.
 
Tillfället kostar inget, du betalar endast för det du väljer att köpa. Kortbetalning eller kontant går bra. Om jag förstått rätt är det pengarna tillbaka om du inte sedan är nöjd med produkterna.
 
Jag blev ju som sagt frälst när produkterna fungerade på Mattis bölder påmindre än en vecka, då jag tidigare vintrar försökt en massa och de inte försvunnit förrän sommaren, och nu är de nästan helt borta på mindre än en vecka. Så jag är i alla fall nyfiken att höra vad det finns för mera effektiva produkter. Jag har tidigare hört att sårvårdsprodukterna från Aloe Vera är super, så vi får se vad man lär sig i morgon!
 
Har du frågor så skicka här eller på Facebook, eller så är det fritt fram att dyka upp i morgon kl 10:30. Info-tillfället håller på i ca 1 timme.
 
 
Dess mirakelprodukter var de som fick Mattis bölder att snabbt försvinna.

Kommentarer
Postat av: Kaffehörnan

Vad trevligt

2014-02-23 @ 03:47:37 / URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo