Söndagsmys

2014-02-02 @ 18:36:49
Vilken fantastiskt rolig födelsedagsfest Soffi hade igår! Jag snubblade in genom dörren allt för sent i natt, men då det var så fruktansvärt roligt ville man ju inte ha förstånd att fara hem i tid så att man skulle vara pigg och på allerten idag. De är nog så fina vänner jag hittat i de där tjejerna vid Hubertus, alltid lika roligt att umgås med det galna gänget på 10 hästflickor!
 
Idag fick Matti vara ledig helt och hållet för jag var så fruktansvärt trött. Jag får aldrig ro att sova länge då jag varit ute, så jag gick och sova 05:30 och sov till kl. 10, så det var inte många timmars sömn. Men Matti såg lika trött ut han med, så kanske det inte gjorde något. Jag var ändå 1,5 timme i stallet och pysslade om ögonstenen min. Borstade honom noga från topp till tå, trimmade hovskägget, toppade svansen, masserade Mattis rygg och borstade bort allt hår på hans fleecetäcke så det inte ska kittla så nu när han får ha på sig det igen under utetäcket.
 
Jag måste då säga vilka härliga och ödmjuka tjejer det finns i stallet Vasa Hubertus. Alla hjälps åt och peppar varandra och är inte rädd att berömma varandra. Idag gjorde några små fina komplimanger om hur Matti musklat på sig (speciellt på halsen) och hur vi som ekipage har utvecklats sedan vi kom till Vasa Hubertus, man blir så glad av så lite! Kanske det inte varit så här förut i stallet eftersom många har fördomar att vi som är där är pryda eller stöddiga, men jag förstår inte att andra kan tycka det är snobbiga människor som har sina hästar där, alla är så ödmjuka och snälla mot varandra, jag har aldrig varit på ett stall var det finns så många ödmjuka, snälla och peppande människor, tänk det! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo