Jaa-a jessus!

2014-01-19 @ 14:59:00
Det har varit ett enda stressande från torsdag till igår. Varför? Jo, för jag hade planerat in Födelsedagsfirande med stort F. Så jag har sprungit i butiker och fixat inför kvällen och så där emellan är jag på praktik från 8-16 och ska hinna träna och motionera Matti. Men resultatet blev helt super bra enligt mig, så jag hoppas gästerna tyckte det samma!
 
Jag tycker så om om alla mina vänner, älskar dem alla, men tanken har många gånger slagit mig, att tänk om jag inte hade bytt stall till Hubertus, då skulle jag ha gått miste om att träffa alla de här härliga människorna. De är ett så blandat härligt gäng och man mår så bra att umgås med dem! Jag känner mig så lyckligt lottad som fått lära känna dessa tjejer när jag tänker på att det skulle lika bra inte ha behövt hända. 
 
Men eftersom firandet belv ordentligt med mitt kalas/förfest med lite lekar och program + att jag väntade en överraskning på krogen sedan då Tina hade fixat ett privat bås åt oss och fixat champagne åt oss att skåla i ännu en gång, så då kan ni ju tänka er att man verkligen ville fira ordentligt när man ändå var på gång, och vilken härlig fest det blev! Jag tror många hästar i stallet får en vilodag idag, hehe. Matti också, för jag är så mega trött idag då man inte är van att vara ute och festa och stressat så mycket de senaste dagarna!
 
MEN denna födelsedag har faktiskt gått lite i hästens tecken i alla fall när det kommer till de fantastiska presenterna jag fått! För 80% av alla presenter har haft med häst att göra. Så tänkte passa på att visa de fina presenterna som kommer användas ordenligt!! Jag har fått många andra fina presenter också men då detta är en hästblogg fokuserar jag alltid på hästiga saker. ;)
 
 
 
Av min fina pojkvän fick jag ett svett täcke till Matti som jag kan slänga på honom efter träning och ha som tävlingstäcke eller när jag annars vill piffa upp honom. Alla andra svett täcken jag har åt Matti har hål, så att han köpte det här super fina gjorde mig så glad. Att han dessutom fått Mattis (nästan fullständiga namn, han heter Maestro III) gjorde mig så rörd, han känner mig så väl min pojkvän!!
 
 
 
 
 
Av mina fina vänner från stallet (och några till) fick jag ett super fint kort som Tilda gjort och ritat av Matti, ser ni från vilket foto det är avritat? Hon är så otroligt duktig, så kortet är nu mera uppe på kylskåpet!
 
Som present fick jag en Kingsland Softshell-jacka. Gissa om jag blev glad? Jag tänkte börja gråta så Tina fick säga åt mig. Jag har nämligen inte råd just nu att själv köpa Kingsland kläder hur mycket jag än skulle vilja, så att tjejerna samlat ihop pengar och köpt en snygg jacka till mig gjorde mig så fruktansvärt glad. Att de dessutom snappat upp vilka färger jag och Matti passar i och kör på gjorde ju saken bara bättre då jag tycker om att matcha. Ni är så fantastisk tjejer <3
 
 
 
 
Av mina föräldrar fick jag en stor canvastavla med mig och Matti på. Den fick genast komma upp på väggen för att beskådas, för jag älskar verkligen den här bilden av oss! Matti är så fin och jag tycker vi ser så glada ut tillsammans. Jag brukar annars känna mig ltie generad att ha "ego"-bilder i hemmet, men den här bilden är jag så stolt över och så nöjd med resultatet och hur fantastiskt modig Matti var under den fotograferingen så denna tavla ligger mig varmt om hjärtat! Tack så hemskt mycket mamma och pappa! <3
 
 

Kommentarer
Postat av: ・゚♥ ✞ ✧:* Neapocalypse - Sveriges unikaste hästblogg! *:・゚♥ ✧* ▲

Åååh vad roliga presenter! ♥ ♥

2014-01-19 @ 17:36:04 / URL: http://neapocalypse.blogg.se
Postat av: Linda

Alltså WOUW vilka presenter du fick och Grattis! i efterskott :)

2014-01-19 @ 17:37:56 / URL: http://linzun.blogspot.fi/
Postat av: Sara

Den där bilden är så fantastisk att den bara MÅSTE hänga på väggen :)

2014-01-19 @ 20:45:20 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Julia

Vilka presenter :D :D Grattis i efterskott!

2014-01-20 @ 01:40:22 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Daniela

Åh va fina presenter! Grattis i efterskott! :D

2014-01-20 @ 11:49:40 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo