Tålamod och vardagsstress

2014-01-14 @ 21:18:00
Ikväll fick jag verkligen mitt tålamod prövat. Idag hade jag massor av saker jag skulle borde ha hunnit med bl.a. köra pojkvännen kl 17, hinna via apoteket, köpa mera soija o linfrö från Agrimarket, hinna handla, hinna motionera Matti innan hans klippning kl 18 och till sist hinna baka en kaka.. Jag fick lämna bort agrimarket och motioneringen av Matti eftersom tiden inte räckte.. Varför? Jo bil-f*n ville inte starta då jag skulle hem från praktiken!!
 
Så där satt jag då i en iskall bil och -17 grader där ute och funderade hur jag skulle lösa detta här?! Som tur råkar jag ha min praktikplats nära var mina föräldrar bor så det fixade sig och jag fick låna bil och föra pojkvännen och sedan återvända till min döda bil för att få igång den. Tacka gudarna pappa var där och hjälpte till, jag skulle aldrig fått rätt kopplat alla sladdar från ena bilen till den andra..
 
 

 
Så 40 min sen blev jag till Mattis klippning, och tror ni nu inte klippmaskinen började krångla med ena rakbladet? Haha, alltså min tur har verkligen varit på topp idag, eller så inte? Men Sophia klippte Matti det hon hann innan den började krångla så vi fick fundera ut lite vad som var nödvändigast att klippa eftersom vi inte visste om maskinen skulle fortsätta krångla med andra rakbladet, så vi fortsätter nästa gång och finar till detaljer. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Sophia >> Varifrån är din jacka? :)
Annu... kan du fråga?!

Tack!

2014-01-15 @ 09:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo