Hur ska jag klara mig

2014-07-15 @ 22:20:00
Jag har som många i min närvaro redan vet ett kontrollbehov och planeringsbehov, så nu när jag ska lämna över min ögonsten i Johannas och Ainos händer i 6 dagar känner jag mig super nervös. "Har jag sagt det? Kom jag ihåg att nämna det där?" sådana tankar uppstår i mitt huvud hela tiden just nu så här kvällen innan departure!
 
Vi ska nämligen med pojkvännen åka iväg till London i morgon och kommer hem på måndag, så min ögonsten Matti tas hand om Aino och Johanna, och Johanna tar även hand om mina bebisar till katter och kommer vara inneboende hos oss så kisse-katterna har sällskap helatiden då vi är i London och får vara i bekant miljö. Nog har jag underbara vänner!
 
Jag kommer säkert gå tokig i London av tanken hur det är med Matti, speciellt nu när han haft svullen körtel runt strupen. Svullnaden har nog gått ner och vi red ut i terräng ikväll och han var sig själv, men då man inte är på plats OM det skulle hända något gör mig lite darrig. Men det ska gå bra, jag har två duktiga tjejer jag litar på som tar hand om honom så. Men ändå, jag tror ju alltid han inte klarar sig utan mig, hehe.
 
Hur ska jag klara mig 6 dagar utan min bästaste vän??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo