Reser iväg till London

2014-07-16 @ 15:35:00
Idag reser jag iväg till London och jag har gett mitt förtroende till Aino och Johanna. Aino kommer att ta hand om Matti mest, men Johanna som ändå är vuxen övervakar att allt är ok både med tjej och häst, och ifall något skulle hända kan Johanna rycka in och tillkalla veterinär om så skulle behövas, så jag känner mig riktigt lugn!
 
Förra veckan lånade jag Matti åt Aino då hon ville delta på en hoppkurs som de ordnade från ridskolan vid stallet, och med tanke på att Aino följande vecka skulle ta han om Matti själv tyckte jag det kom lägligt att hon fick medan jag var hemma prova på att ta hand om Matti och intensivt så hon ser alla sidor han har att erbjuda.
 
Roligt hade de haft och Matti hade busat till det vissa dagar och haft fart och på och busat. Så när jag hör hur roligt de haft blir jag så varm i hjärtat, speciellt då jag själv är så osäker på hoppning, är jag glad han får busa med någon som absolut inte är rädd utan tycker det är roligt. Det smittar ju av sig!
 
Här är några bilder Aino skickat och jag fått lov att lägga upp på bloggen från hoppkursen var de tränade grundsakerna inom hoppning så som exempel balans.
 
 
 
 
 
 
 
 

Matti ser så glad ut vilket gör mig så glad, för även om hans teknik inte är den bästa tycker han ju det där med hoppning på små höjder är så grymt roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo