Alla hästar i stallet

2014-03-21 @ 12:40:00
Just nu finns det 26 hästar i stallet om jag räknat rätt i huvudet nu, vilket känns som en passlig mängd för detta stall. När det var var fullt alltså 32 hästar kändes det kaotiskt mycket.

Jag har varit ganska skeptisk till stora stall, eftersom jag haft fördomar att det inte finns någon lugn och ro för hästarna, men där hade jag då så fel. Jag trodde också Matti skulle reagera negativt med allt ståhej, men det har inte heller gjort. Vi har bott över 1 år nu vid Vasa Hubertus och i stora helahar jag varit super nöjd! Det som dragit ner på humöret är ju självklart då vi varit utan manege, men omständigheterna runt den har varit sådana man inte kunnat rå för eller påverka alla gånger så då är det bara att försöka hålla humöret uppe! Nu är det bara 2 veckor kvar så får vi rida där, vilket känns fantastiskt!
 
Många har kommenterat när det hälsat på oss till Hubertus hur alla är så trevliga och hälsar fast de inte känner den som besöker, och hur lugnt det faktsikt är. Så även de fick sina fördomar bortblåsta ganska fort. Skönt tycker jag! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Kul med storstall ändå ju :) men har du några jourer?;)

2014-03-21 @ 21:53:14 / URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo