Inhiberade tävlingar

2014-03-31 @ 14:11:00
Hallmästerskapen blev inhiberade men det ser ut att bli en spontan övningstävling i stallet nu på söndag 6.4, och som tur är det samma program som jag red sist så jag behöver inte stressa ihjäl mig för att lära mig ett nytt program. Så vi får hoppas det blir av så jag får öva att rida bana igen.
 
Idag tänkte jag rida första dressyrpasset på en vecka på Matti och lägga in lite galoppbommar om det inte stör resten av ekipagen, annars blir det galoppträning idag och i morgon lägger jag in olika delar från dressyrprogrammet som inte funkade senast. På onsdag blir det lugnare terrängrunda och sedan får vi se hur han känns resten av veckan. Men kul med övningstävling! Nu Sara har du ju möjligt att komma och fota, haha!
 
Vi får se nu då om vi får bättre procent sedan senaste ritt? Vi har ju faktiskt inte hunnit träna så mycket så har svårt att se några stora förändringar, men vi får se! :)
 
 
Senaste övnignstävling vid stall NH var vi fick 61,00% i samma dressyrprogram som vi ska rida nu på söndag

Kommentarer
Postat av: Sara

Alltså nu på söndag? :D vilken tid? Haha!

Svar: haha jo ;) kl 14 framåt, jag driver ju lite med dig då du skrev så på förra tävlingen jag skulle på, men klart du får komma om du vill!! :)
Annu Åkers

2014-03-31 @ 23:07:29 / URL: http://www.saralene.blogg.se
Postat av: Sara

Jag vet ;) hehe! Men det är alltid kul att si på då ni tävlar :D och kameran har jag ju ändå alltid med mig vart jag än går HAHA! Men jag ska si :)

2014-04-03 @ 10:10:53 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo