Vi är redo för minus

2014-03-15 @ 18:31:00
Ikväll hade jag tänkt låta Matti ta det lite lugnare, men så fick jag dåligt samvete då jag vet han har mera energi just nu, så Johanna red Matti en liten stund på ca 30 min då hennes syster red hennes egen häst. Jag höll nämligen på att fixa ridplanerna och lägga salt på dem i hopp om att det ska hjälpa nu när det är minusgrader under natten så det inte blir stenhårt underlaget, så jag skulle ha varit allt för många timmar i stallet om jag dessutom skulle ha ridit efter att jag fixat ridplanerna. Vi får se nu då om ridplanerna hålls i bättre skick, kan bra hända att det var för lite salt, men onödigt att köpa mycket mera nu innan man ser om det fungerar.
 
Matti såg för övrigt riktigt trevlig ut när Johanna red. Bakom skänkeln är han alltid men för att vara Matti såg han mera framåt ut idag. Det bästa var ju ändå att höra att Johanna tyckte galoppen förbättrats mycket sedan hon red honom i somras. Sådant gör en så jäkla glad! :)
 
 
 
Så här fina började ridplanerna se ut efter att de jämnats ut och vi strött salt över dem i hopp om att de ska hållas lite mjukare och bättre nu trots minusgraderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo