He is back!!

2014-05-21 @ 16:44:00
Värmen kom som ett prev på posten och svetten rann ner för skulderbladen, mellan brösten, i pannan och under armarna idag. Matti var han också helt genomsvettig efter Lenas effektiva ridpass!
 
Det kändes så bra i slutet! Visst finns det mycket att bättra på, det finns det alltid, men jag tänker främst på känslan i ridningen nu. Matti har som sagt inte alls känts så bra och med på noterna, om han varit låst i hjärnkontoret eller vad det berott på vet jag faktiskt inte, men idag var han den Matti jag är van med!! Han kämpade på tills han började snubbla på sina fötter då han blev så trött.

Vi började med att få MIG att rida mera och inte nöja mig med en häst som bär sig ditåt, eller rör sig ditåt.. Nu skulle han vara mjuk rakt igenom, börja bära sig själv osv. Så jag var med andra ord helt slut efter uppvärmningen var vi växlade tempo, ställning, tygellängd och gångarter om vart annat i skritt, trav och galopp.
 
Efter det så blev det träning på den förvända galoppen och till höger gick det bra eftersom vänster galopp är starkare, men till vänster varv blev det genast mycket svårare då höger galopp är så svag. Så vi bestämde att nästa lektion är först om två veckor så jag hinner träna på denna förvända galopp.
 
Men fast det blev mera krav än jag lallat på här för mig själv så är jag enormt nöjd!! I slutet travade Matti fint på och han började bära sig själv och jag kunde korta upp honom utan att han bet sig fast. Helt amazing den där hästen, så grymt trist att ingen kunde fota, för skulle verkligen velat se bilder och videon från detta ridpass!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo