OM jag är trött

2014-05-25 @ 15:09:00
Väckningen var klockan 6 i morse och sedan dess har det varit full rulle fram tills klockan 15:30, så jag är ganska så trött vid det här laget!  Showen gick bra och det kom ungefär så mycket folk som jag förväntade mig, kanske lite mera faktiskt? Super kul att Losvik kom med sin butiksbuss, och underbart att alla som deltog var på så gott humör och vänliga när jag som ett stort nervvrak sprang runt som en yr höna innan showen började.
 
Matti var duktig, haha, lite väl på G blev han kanske i gymkhanan när han började stegra sig lite smått som reaktion av all uppståndelse och iver han mitt i allt fick, men tjejerna i laget klarade honom hur bra som helst. I kadriljen var han super duper och hur lugn och fin som helst, Aino, som red honom var super duktig och fick honom att se riktigt avlsappnad ut med tanke på den onormala situationen som han fick uppleva på hemmaplan, för SÅ världsvan är han ändå inte. 
 
Det var lärorikt för mig att dra en hel show själv med planering och arrangerandet av showen, det var mycket tyngre än jag trott, men jag tror också det skulle ha varit ännu tyngre om vi inte skulle ha ett så fantastiskt gäng där i stallet som hjälper till och gör saker och ting möjligt! Men ska jag en gång till dra något så här stort evenemang så gör jag det inte ensam. Nu hade jag ju faktiskt på sidan av showen skivit på slutarbete, läst på tent, gått i skola, jobbat och motionerat Matti, så det blev kanske lite för mycket. Men skolan är snart slut för gott, så vem vet om jag kommer på några andra idéer än Horse Show och känner för att dra det?
 
Jag hade så fullt upp att jag har tyvärr inga bilder att dela med mig av just nu, men Vasabladet var på plats och en tjej från stallet ställde upp som fotograf och dokumenterade showen, så det lär komma bilder så småning om! :) Nu är jag så slut så ska slänga mig på soffan en stund och samla krafter! 
 
 
Jag är så grymt stolt över min guldklimp till häst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo