Så grymt spännande

2014-05-26 @ 18:31:00
Igår fick jag ett spännande meddelande på Facebook, nämligen Betti (Mattis förra ägare i Estland) kommer på besök om 2 veckor!! Vi har bara pratat via Facebook och mejl, men ändå känns det som att man "känner" Betti då vi ändå hunnit skriva om Matti fram och tillbaka i snarti 2 år.. Men vi känner ju inte varandra, så det här blev ju super nervöst nu samtidigt som det skall bli super kul!!
 
Så vi får se nu då, 7-8 juni skulle hon komma på besök, så hoppas vädret är bra då så man kan rida ut tillsammans! :) Samma vecka har vi dessutom Nipsus träningar vid stallet som jag och Matti ska delta i, det betyder det kommer bli en super bra vecka det där! Jessus, alltså det är ju så sjukt spännande att få träffa Mattis första ägare som varit med de första åren med min älskling. Ska bli kul att se vad hon tycker om Matti nu, eller Maestro som hon kallade honom för. Man vill ju bara det ska kännas bra för henne också att se hur han har det nu och hurudan han är idag. Kan bara tänka mig att mardrömmen för de som sälje sina guldklimpar till hästar ifall de farit illa. Nu vet jag ju att Matti inte gjort det, jag vet att Matti har det bra, men ändå. 
 
Oj så kul det ska bli! Men shit, vad ska jag visa runt henne med här i Vasa? Förslag på grejer man ska visa upp? Gamla Vasa? torget? hehe..
 
 
Det här är bland de sista bilderna som togs på Betti och Matti, så ska bli så roligt att få ge henne nya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo