Svacka

2014-05-01 @ 16:23:36
 
 
 Vi har en lite svacka nu när det kommer till motivationen. Matti har inte kännts 100 och jag är helt slut i skalle och kropp. Det är mycket på jobbet och ännu mera i skolan så jag vet vissa dagar varken ut eller in.
 
Inatt vaknade jag kl 05 med lindriga hjärtklappningar, och här om dagen trodde jag hjärtat var påväg att dunka ur kroppen. Det är inte helatiden utan kommer i vågor så inte är det farligt, jag vet ju det beror på stress så därför är jag inte rädd. De borde lugna ner sig i maj, hoppas jag.
 
Men därför är bloggen sjukt tråkig just nu för jag har motivationen i botten och inte den muntraste. Hoppeligen hittar jag tillbaka till motivationen, men just nu känns ridningen blä med alla krav och måsten, så därför kräver jag inte mycket nu av Matti, för det blir pankaka när jag har fel attityd där uppe på ryggen och jag blir frustrerad då det inte går som jag vill

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin häst!

2014-05-01 @ 16:59:46 / URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Camilla

Din kille är jätte fin och trots svackor tror jag du kan ta dig i genom vad som helst! Fortsätt kämpa på bara!

2014-05-01 @ 17:03:37 / URL: http://camillas.forme.se
Postat av: Emilia

Det får komma svackor ibland. Ingen är ju så jämn att allt skulle gå på samma sätt hela tiden. Ta det lugnt med gott samvete och fortsätt med att utveckla er sen då det känns bra! :)

2014-05-01 @ 19:31:14 / URL: http://emiliamariah.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo