Regionmästerskapen

2014-09-15 @ 11:14:00
Igår var det Regionmästerskapen och sedan länge tillbaka var det planerat jag skulle hänga med som hästskötare och fotograf. Det var så grymt roligt att hänga med fina människor och hästar hela dagen, och det gick ju som vanligt så grymt bra för Sophia då hon gick och vann både regionmästerskapen med Hilton och den öppna klassen som de deltog i.
 
Med oss i bilen hade vi också Johanna och Tilda med deras häst Pasa, så det var verkligen ett härlig gäng som åkte. Mera sådant!  Det är inte alla gånger man åker iväg på en tävling för att starta i 2 klasser och kommer hem med 3 rosetter, en medalj, två vinnartäcken, en schabrak och två blombuketter! DET kallar jag en lyckad tävlingsdag.. Haha, något jag inte på lääänge lär uppleva själv, men alltid roligt när det går bra för vänner som kämpat så mycket och satsat som Sophia! Grattis ännu vännen för de superba resultaten! Dagen avslutades med äta äta på en tex-mex restaurang i Kokkola innan vi körde hem.
 
 Ser ni på bilderna här nedan hur Hilton njuter av uppmärksamheten? Han är så rolig den där hästen. Jag kan tänka mig andra människor på tävlingsplatsen igår som inte känner oss och hästen kunde tro att VI tror vi är hela världen och inte ser de andra ryttarna som några konkurenter när vi skämtar om Hiltons attityd, men han har ett sätt han för sig på som gör att HAN skulle tro han är hela världen och ser ingen annan häst som en konkurrent, då det ser ut som att han ser ner på alla andra hästar och är inte särskilt förtjust i andra hästar, haha. Alla borde ha den hästens självförtroende, därför skojar vi så mycket om det högt och ljudligt, och jag kan tänka mig det lätt kan misstolkas om man inte hör hela storyn eller framför allt om man inte känner Hilton, för han ger en många skratt med sina blickar och sätt att föra sig på under tävlingsplatsen och under fotograferingar. En rolig häst det där! Men så jäkla fin, och det är just det han vet om! <3
 
Här kommer en bildbomb från dagen av Hilton och Sophia som jag och Natalie "slavade" åt, hehe! Tack ännu för en rolig dag tjejer!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo