Prioriterar livet

2016-03-15 @ 20:34:26
Min fina prins idag i hagen, våren är här när hästarna går naku <3
 
 
Jag har blivit ursel på att uppdatera bloggen, men jag har medvetet valt att njuta av livet och stunden nu istället för att dokumentera livet och stunderna på bloggen som jag gjorde förr. Nu blir det när jag faktiskt HAR tid att sitta ner någon timme.
 
Nu är våren här och man vill bara njuta av vädret, hästen sin och livet! Man märker alla är på bättre humör när första värmen smyger sig på, tycker inte ni? Hästarna stod och sov i hagen då jag kom till stallet och jag gick in i hagne och tog bort täcket av Matti så han skulle få klia sig ordentligt då han löser så mycket hår. Genast gick han till sin bästis Rasse och började klia. De är bara för söta de här djuren då man ser de hittat en bästa kompis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Matti och jag har det helt fantastiskt i nya stallet! Jag njuter för varje minut jag får spendera där och det är så härligt när det är på djurens villkor och ett fantastiskt gäng i stallet! Vår valp Nalah anpassar sig bra och har blivit mycket modigare i stallet. Den andra hundvalpen Una och Nalah kommer så bra överens nu, de busar omkring i halmen och har så roligt! Vi står bara och skrattar när man ser hur de busar! Jag är så positivt överraskad hur hundvänligt det är i stallet! Vi är väl ca. 4-5 st som har sina hundar med dagligen till stallet, och de busar och har så roligt tillsammans! Helt fantastiskt då Nalah får från valp bra erfarenheter av alla sorters hundar och stärker sitt självförtroende! Jag är så tacksam! Idag passade vi dessutom på att gå med min mamma och Nalahs mamma i skogen. Ljuvligt!
 
 
Nalah till höger, i mitten hennes mamma Dixie och till vänster "morbroden" Elvis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men tillbaka till Matti. Förra veckan blev Matti vaccinerad, så nu börjar vi väl ha all vila över för en lång tid över? Jag menar då vi just flyttat ville jag ge honom en chans att landa i lugn och ro då det belv helt andra rutiner och vardag för honom, så då tog vid det lite lugnare i en veckas tid. Sen när vi börjat på igen så fick han såret och tappade skor som satte honom i vila i nästan en vecka, och förra veckan blev han vaccinerad så det är först i förrgår han blev motionerad igen.. Så NU borde vi ha avklarat allt som ger ledigt och kan tuta och köra när vädret är så här härligt som det är!
 
Idag red vi på åkern full med snö, vilken känsla! Där dundrade vi fram i galopp och Matti blev riktigt trött i slutet. Matti var glad och lite styvare till en början men blev som mjuk modelera i slutet. Ni vet den där känslan då du känner "jag har världens bästa häst", då kan inget få en på dålgt humör! Skummade gjorde Matti ur munne så det också visar ju på att det var ett bra pass vi kört! Vi skrittade av i skogen och inne i boxen somnade Matti nästan stående! Min fina, snälla kloka vän!
 
 
 
 
 
 
Nalah och Mattis traditionella pussar när de ser varandra <3
Bus

Kommentarer
Postat av: Matilda Berlin

Helt rätt! Ibland behöver man den där pausen (även om det är jobbigt att vara borta från skrivandet) men det gäller att komma ihåg att livet såklart går före =) Kram

2016-03-15 @ 21:00:10 / URL: http://matildaberlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, för jätte länge sedan skrev du ett inlägg om olika stall du testat, degt inlägget var förrästen jätte bra 😍😍. men nu ör jag en 13-åring som har besluts ångest vad jag skall välja för ridläger i sommar🙈 där skrev du bland annat att du varit på ridläger hos fäbodavägens stall, mem du nämnde icke deg mera... så jag undrar bara vad du tyckte om deras läger då och om du har några bilder?☺

Svar: hej! hördu det är väldigt många år sedan jag var på fäbodavägens stall på läger. det var innan det var digitalkameror haha! men det var nog ritkigt roligt om man inte tycker om att göra stallarbete. jag som tycker om att dona och på i stallet saknade det på lägret. MEN det här är ju snart 15 år sedan jag var där så det har garanterat ändrat sker och ting där :)
Annu Åkers

2016-03-25 @ 01:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo