Gamla goa Matti

2012-12-06 @ 15:15:00
Idag var Matti sig själv igen, så var verkligen bra att jag hade honom lös på ridplanen igår så han fick springa av sig värsta energin!
 
Idag  red jag på ridplanen och i dagsljus i ca 30 min. Under dagens träningspass försökte jag fokusera på övergångar igen och att försöka få behålla formen, men gick inte så super bra, men när jag fick en bra övergång slutade jag med det och fortsatte med att träna på på galopplyft. Vänstergaloppen gick riktigt bra men högergalopp ville lätt bli vänster i lyften, men till sist lossnade det och Matti blev riktigt fin och behaglig.
 
Har inte riktigt velat träna galoppen så mycket då jag inte haft sadel eftersom jag inte haft så bra kroppskontroll, men idag kunde jag inte riktigt hålla mig så blev lite galopp. Men jag konstaterade idag faktiskt att jag har faktiskt fått 1000 gånger bättre balans och kroppskontroll nu när jag ridit barbacka så jag störde inte Matti lika mycket som jag gjorde för 3 månader sedan! :)
 
Varför jag bara red 30 min idag var för att jag lovat Lena att jag skulle fota henne och hennes goa foderhäst Glod. Så tänkte bjuda på några mysiga bilder på dem så ni vet vem jag pratar om när jag skriver att jag rider ut emd Lena och Glod.! :)
 

Detta är då fina Lena och Glod. En helt perfect match!! Vill ni se fler bilder på dessa två? Jag har massor!! :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ur fin bild! Ja vill gärna si mera!! :)

2012-12-06 @ 20:55:06 / URL: http://sofia-everythingispossible.blogspot.fi/
Postat av: Sara

Jag kan tänka mig att balansen säkert ha blivi myki bättre fast du int ens märker det :)

2012-12-07 @ 16:59:23 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo