Ljus i tunneln??

2012-12-12 @ 20:33:00
Vågar inte helt ropa Hej ännu före morgondagens veterinärbesök, men känns ändå som jag får tillbaka min Matti allt mer nu efter att penicillinet och smärtmedicinen kickat in.
 
Fölet hade rymt in till Mattis hage ikväll så de hade riktigt roligt tillsammans och bjöd på lite rodeo show  så jag hann tänkta att benet är säkert svullet nu, men det var inte värre än igår i alla fall, kanske aningen bättre till och med? Såret hade vätskat betydligt mindre men det är fortfarande varmt och ömt. Till min lättnad fick jag känna och röra i benet betydligt mera ikväll än jag fick igår, men han fick ju värkmedicin igår också så det kan ju vara lite vilseledande om hur mycket smärta han egentligen har.
 
Jag hade hur som helst med mig pojkvännen idag som assisterade mig när jag gav sprutorna och värkmedicinen i munnen, och allt gick bra. Är så lättad att det går så lätt att sticka Matti, tror inte jag skulle våga sticka Matti om han skulle stegra sig och hålla på.
 
Vi får bara hålla tummarna i morgon nu då att det inte är något allvarligt med Mattis ben. Klockan 14 ska vi befinna oss hos veterinären i Nykarleby, så det blir att fara tidigare från skolan hem i morgon (läraren var helt förstående som tur var!) så jag hinner göra mig och Matti klar tills pappa kommer till stallet och vi kan börja lasta in Matti i transporten och köra iväg norrut.
 
Jag lovar att uppdatera er i morgon om allt vad veterinären säger och hur det gått. Jag måste bara ännu en gång Tack för era snälla kommentarer och hur ni visat vad ni tänker på oss det värmer verkligen ens hjärta. Speciellt då jag vet att det inte är livshotand det Matti har, men att ni har förstått min panik ändå och känslor när det handlar om det bästa jag har. Jag uppskattar det verkligen, Tack snälla rara!!
 
 
 
Tog inga sårbilder idag så ni skulle få se något annat. Se nu så pigg o glad hästen min se ut igen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det går nog bra ska du se!! :)

2012-12-13 @ 06:39:12
Postat av: Pia

Lycka till!!!
Hoppas allt fungerar med in och urlastning
och att du är nöjd med veterinären.
Kör försiktigt!

2012-12-13 @ 11:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo