Veterinären på besök

2012-12-10 @ 22:08:20
Hade ut veterinär ikväll. Matti fick penicillin, Penovet 300mg/ml, som jag nu till en början ska injicera i två doser i 6 dagar, så tur har mitt obehaget sprutor dämpats förra året (tack vare sjukis)! Tack och lov uppförde Matti sig så bra när han blev stucken med dagens penicillindos, så det ska nog gå bra då jag också ska sticka den i morgon kväll fast jag itne stuckigt någon häst tidigare.
 
Vad sa veterinären nu då? Jaa-a inte något nytt egentligen utöver att det skrevs ut medicin. Själva benet ansåg veterinären var bra att jag far och röntgar på torsdag, och gällande sårvåren att jag fortsätter sköta såret precis så som jag gjort. I morgon ska jag ännu åka till apoteket och ta ut smärtstillande till Matti. Prövade dessutom ikväll att lägga sorbact kompress eftersom man ska kunna ha det på utan problem i ca ett dygn utan att det tar fast i såret samtidigt som det suger ut bakterier, så får se i morgon om det är bra eller om jag ska fortsätta med morgon och kväll med att putsa och trixa.
 
Jag blev kanske inte så mycket klokare av veterinärbesöket ikväll men känns skönt att Matti fick medicin så det inte blir värre med benet i alla fall. Vi får bara vänta och se nu då vad Losvik säger på torsdag. Lite bättre känns det för min del nu i alla fall, för nu kan jag inte ha gjort så mycket mer före vi ser vad röntgenplåtarna visar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo