Älskade du!

2012-11-02 @ 20:53:00
Ikväll igen var Matti sådär fantastisk att rida, FRAMÅT och lätt på hand, i alla fall i skritten. I traven blev det lite jobbigare så Matti försökte slippa undan genom att dyka bakom lod eller hänga på bettet ibland, men där emellan var han så fantastisk!! Blev så glad då Lena kommenterade att han såg riktigt fin ut och hade luftiga steg med bakbenen, för det är just den biten som jag hamnat att arbeta mera på med Matti eftersom det inte funnit det där schwunget i bakbenen.
 
Jag började passet med att växla mellan att korta upp Matti och få en aktiv bra skritt framåt. Sen fortsatte jag med att göra serpentiner in till halva ridplanen i en sluta för att göra skänkelvikning ut tillbaka till spåret, det fick Matti riktigt rund och mjuk. Sen fortsatte jag i trav och gjorde större och mindre volter och avslutade med skänkelvikning med fokus på en avslappnad form genom hela skänkelvikningen.
 
Det kändes riktigt bra under hela passet så red bara ca 35 min eftersom jag kände jag inte kunde få en bättre känsla under passet så jag valde att sluta då både jag och Matti var på topp och hade roligt tillsammans. Att jag dessutom fick sådan ordentlig trav då jag red barbacka gör mig ganska nöjd med mig själv, hehe, det är ändå stor häst och stora steg då man får dem ur honom, så jag har verkligen fått träna balansen under dessa 8 veckor utan ordentlig sadel! Blev dock ett sent ridpass så det var sååå mörkt ute att har tyvärr ingan nya bilder att bjuda på!
 

Lika lycklig som jag var när vi hoppade första gången 105cm var jag ikväll. Jag älskar den där hästen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo