Barbacka med Hacket

2012-11-26 @ 23:04:00
Idag hämtade jag ut reflexgrimman till Matti, och så söt han blev i den. Det finns redan orange reflexgrimmor i stallet så jag köpte Rosa till Matti, så man inte kommer att blanda, det är bara jag och Åsas 9-åriga dotter som har rosa hästgrejer, men hon har till sitt islandshäst sto och jag till min ESH valack, hehe. Jag vet nog ni skrattar åt mig Lena, Åsa och Cessi "bakom ryggen" på mig men Matti är ju bara så söt i rosa, erkänn, jag vet ni också tycker så! ;) haha.
 
Red annars barbacka ikväll igen (surprise) och böt till hackamore för omväxlingsskull. Ikväll gick ridningen toppen, första gången på länge jag inte alls kände "JAG VILL HA MIN JÄKLA DRESSYRSADEL!", för allt bara funkade. Två terrängritter irad gjorde Matti susen, och att ibland byta mellan vanligt träns och bettlöst gör också gott åt Matti.
 
Matti var så lätt, så lätt på tygeln och så mjuk och fin OCH han lyssnade bra framåt, så ikväll fick jag både mjukheten och framåtbjudningen så känner mig helt salig. Red i skritt tempoväxlingar och ordentliga hörn, följt av att börja en långsida i öppna, göra en volt i mitten av långsidan för att avsluta långsidan i en sluta. Sen gjorde jag samma sak i trav.
 
I slutet gjorde jag tempoväxlingar i trav och lade in halt - trav - halt- rygga - trav och när jag fick mjukheten att behållas och en fin övergång så slutade jag efter att vi ridit i ca 40 min. Trots mensvärken så var det så roligt att rida ikväll, allt bara fungerade! :) Älskade häst!
 
På onsdag ska vi bli fotograferade, jag och Matti. Ska bli så skoj! :) Så kommer lite nyare fina bilder hit då också!
 
 

Nu hade jag ju bara telefonen med som vanligt så bilden ljuger aningen gällande färgen, men visst är min heppa söt i rosa? :) Killar kan visst ha rosa!!

Kommentarer
Postat av: linda

klart att killar oxå kan ha rosa, sku ja oxå ha på min häst...på vår han hund kan ja int ha fö han passar bäst i blått å grönt å vår "lilla" tik får ha rosa å rött ;) å tycker man själv om rosa så vafö int ha d på sina älskade fyrbeningar.

Svar: så sant så. Rosa är mysig färg!
Annu Åkers

2012-11-27 @ 12:20:55 / URL: http://linzun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo