Bättre sent än aldrig

2012-11-19 @ 20:29:00
Red det där barbacka dressyr-passet ikväll och jäklar vad jag har en bra häst! Var och provred med en kompis igår en häst som var mycket duktig och en riktig läromästare om man hittade rätta knappar, så att säga. Men hon var så hård i munnen när jag jämför med Mattis mun som jag är van vid, så ikväll när jag red Matti kändes det så lyxigt när han är så känslig och fin i munnen!
 
Red inte så seriöst idag eftersom jag tydligen var fröken populär eftersom alla ville ringa mig ikväll, hehe. Kändes som jag inte hann rid länge innan telefonen ringde igen (borde lagt på tyst). Men det lilla jag hann rida var grundridning, alltså att han skulle lyssna på skänkeln framåt och komma lätt tillbaka och hålla en rund o fin form.. Men sistnämna fick jag inte till alla gånger, men stundvis var han super, i alla fall kändes det så!
 
Får bara gång på gång konstaterar att jag dragit lyckovinsten två gånger under dessa 1,5 år. Första gången då jag fick börja rida Matti, och andra  gången då jag fick möjligheten att köpa honom. Han är så bra den där gråa prickikorven och gör mig så lycklig!
 
 


 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo