Here we go again!

2012-11-09 @ 17:27:50
Sadeln skulle ju ha anlänt så jag skulle få den nu i helgen, men fick ett mindre trevligt meddelande idag att den är försenad... igen!!! Börjar bli tokig på detta här, 6 veckor har blivit till det dubbla. Ska det verkligen ta så här länge och kännas så osäkert med när man ska få en sadel???
 
Igår var jag hur som helst ut till stalle och tömkörde Matti, Åsa visade lite mera om tömkörningen och Matti såg så snygg ut när Åsa som kan tömköra gjorde det Har en liten filmsnutt jag kan dela med mig av från det. Men jag lär mig lite mer hela tiden och blir förhoppningsvis bra också jag på tömkörandet!!
 
Idag åkte jag ut tidigare så jag skulle få rida i ljus och inte i mörker som vanligt, och red barbacka som vanligt. Prövade dessutom en storlek mindre på bettet idag, men det kändes inte alls bra så fortsätter nog med den längd jag har. Tränade annars på övergångar från skritt - trav och trav - skritt med fokus på att hålla en mjuk och fin form, men gick se så där, vissa övergångar var han fin o mjuk men sen var det som det inte spelade någon roll vad man gjorde.. Skyller på det för korta bettet. men skönt att rida i lite solljus i alla fall! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Men alltså får dom göra så? :( sku den ännu bli mycket försenad? :(

Svar: Jag vet inte, börjar bara bli rent ut sagt förbannad!! :/
Annu Åkers

2012-11-09 @ 21:49:40 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo