Konditionsträning

2012-09-11 @ 13:41:00
Igår var vi i terräng med hästarna och hade konditionsträning. I alla uppförsbacka galopperade vi och hade roligt. Matti frustade och hittade t.o.m. lite energi där i slutet så han drog förbi Marikje!! (aldrig hänt för,, var skit kul!!) så jag behövde inte driva på honom över huvudtaget, OCH vi kunde för en stund rida FÖRST!! Matti brukar alltid vara så långsam i jämförelse med Marikje så vi lämnar alltid lite efter, haha.
 
Red i egen dressyrsadel igår bara för att barbacka vågar jag inte rida så hårt i terräng då jag glider bakåt, men igår konstaterade att det gör jag INTE igen. Även om de sadlar jag provat inte varit de bästa de heller så märkte man så stor skillnad nu när man red i "egen" nu igen (eller jag äger den inte, har bara turen att få ha den tills jag hittar en ny)..
 
Men roligt var det i terräng och svettiga var vi allihopa! Ikväll ska vi igen i terräng men då i sällskap av Lena och Idunn. :)
 
 
Är det inte fantastiskt tur att jag har så otroligt taggad häst?! haha





Kommentarer
Postat av: Sophia

Läste på sidan här att du varit utbränd och Matti missförstådd? Jag har inte följt din blogg så länge så tror du att du kan berätta om det? På vilket sätt menar du ni räddade varandra, knappast var Matti vanvårdad!

Söt häst annars!

2012-09-11 @ 14:00:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo