Fanns bara inte tid

2013-04-04 @ 12:08:12
Igår så fanns det tyvärr bara inte tid med att blogga, jag hann inte ens sitta framför datorn igår! Så ursäkta mvåra fina läsare för ursel bloggning på sistone! Men nu kan jag uppdatera om de gågna två dagarna! :)
 
I förrgår mådde jag riktigt illa och visste int om jag skulle spy eller inte, så jag gick ut och gå med Matti istället i skogen i sällskap av mamma och hundarna, vi hittade dessutom en ny väg in i skogen, så måste utforska den mera då jag är uppe på ryggen någon gång!
 
 
 
Igår så red jag en häst full med energi som hade vårkänslor som de flesta andra hästarna i stallet upp över öronen.. okej kanske inte så farlig var Matti, men mer energisk var han och tittig än vanligt. Jag hade ju dessutom super brådis så hann bara rida 30 min, vilket kanske var för lite för kort tid, men avslutade med mycket galopp till höger som är svårare varvet (spec igår, tänkte aldrig bli rätt galopp, suck!). När Matti är på det humör som han var igår är det inte stor vits att göra allt för svåra saker, man blir bara oense. så de få gånger han får de dagarna så är det bättre att träna kondition eftersom följande dag är han sig själv igen! ;)
 
Idag ska Juulia hoppa Matti igen på Helenas lektion så han får nu i alla fall bra träning. På söndag tävlar de ju vid stallet. Jag tror jag är mera nervös än Juulia! Tror det kommer gå kalas! 
 
 
Jag köpte annars bettet på bilden till Matti i Sverige. Men det gnisslar ganska mycket, är det vanligt på tredelat eggbett, i början eller har jag köpt dålig kvalitet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo