Lyckorus!

2013-04-25 @ 18:45:24
Idag var det riktigt vårkänsla i stallet. Men när jag kom till stallet var det tomt på människor, men efter 40 min började människor droppa in. Idag passade jag på att borsta Matti där ute eftersom han såklart rullat sig riktigt lerig i hagen, och där stod han och njöt i vårsolen. 
 
Jag gissade Matti skulle ha mera energi idag eftersom det var ett lugnare pass i tisdags och igår var han ledig. Energi hade han också, och inget fel med det, men han kändes inte riktigt lätt på hand och jag fick inte riktigt någon bra feelis. Så efter att ha skrittar i 15 min och försökt med olika samlande övningar bad jag Johanna som red sin häst Pasa barbacka om hon ville hoppa upp och känna lite på Matti ifall jag inbillade mig allting.
 
WOW, vilken snygg häst jag har när någon som verkligen KAN rida rider honom! Tänk om jag besatt de där kunskaperna idag, fanken vi skulle gå långt tillsammans!! Det jag sett av Johanna så tycker jag hon rider snällt och snyggt, så har funderat nu ett litet tag om jag skulle våga be henne om hjälp med att skola Matti, och idag vågade jag fråga och till min lycka gillade hon tanken. Hur ofta hon kommer att rida Matti vet jag inte, men jag behöver hjälp att ex. lära Matti galoppombyten eftersom jag själv inte är så duktig ännu som ryttre och Johanna tävlar medelsvåra klasser med sin häst och jag är ännu på LB nivå, så jag är otroligt tacksam om hon skulle vilja hjälpa mig lära Matti sådant som jag ännu inte klarar av.
 
Jag frågade om jag fick slänga ihop en video hit på henne och Matti, så den kommer i morgon, nu måste jag sova en stund eftersom jag ska iväg och vaka inatt. :) Men ni får några bilder från telefonen och printscreens från videon! :)
 
  

Kommentarer
Postat av: Daniela

Awesome att få bra hjälp ju!! :D

2013-05-06 @ 10:04:26 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo