Man blir så glad!

2013-04-07 @ 11:14:38
Man blir så fruktansvärt glad när ens nära och kära tar del av det man brinner mest för! I torsdags kom nämligen min kära syster och min älskade systerson Walter med till stallet och hälsade på Matti. Walter har varit två gånger med till stllet och hälsat på Matti och min syster en gång tidigare, så jag blev så glad när de kom med i torsdags!
 
Ibland kan jag nämligen tycka det kan kännas knepigt då jag inte kan prata och diskutera i familjen så mycket om Matti som jag skulle vilja.. Orsaken är inte att jag inte skulle få berätta, aboslut inte, men för att de inte är så insatta i hästvärlden och kanske alla gånger så intresserade rent ut sagt, för det här är ju ändå MIN hobby inte deras, så därför blir jag så glad varje gång någon ur familjen visar intresse hänger med till stallet och tar del av det som är något betyder massor för mig, en sådan liten sak är hjärtevärmande!
 
Har ni familjen engagerade i er hobby eller är ni som mig enda hästintresserade i familjen?
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Min mamma har ju hållt på med hästar sen hon var liten, min pappa har ju hängt på lite ibland och min sambo är med mycket! Det är verkligen kul att kunna dela det med sina nära. :) Bara att kunna prata om det med mamma är kul liksom!

Svar: oj va kul att din mamma också ridit, hon kan säkert hjälpa till ibland med något om det behövs då?
Annu Åkers

2013-04-07 @ 17:46:49 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag är enda i familjen som är totalt hästtokig! Min ena syster har ridit som yngre, men inte mer än det.. Däremot har jag två systerdöttrar som håller på att bli riktiga hästtjejer (har inte alls nåt att göra med det, haha) så jag hoppas att jag snart får sällskap till stallet :D

Svar: haha, jo man får försöka värva med de man kan så man har någon at nörda sig med och snacka häst sen ;)
Annu Åkers

2013-04-07 @ 18:14:58
Postat av: Daniela

Jag är nog helt ensam om att vara hästtokig i min familj - pappa kan nog typ klappa/hålla hästen om han måste, mamma är livrädd, brorsan hatar allt som har med häst och stall att göra... Min pojkvän är allergisk (kommer ju bli lagom intressant när vi flyttar till egen gård sedan och har hästar och allt, haha!) men han har varit i stallet ett par gånger också :D

Svar: jo jag har samma, de kan hålla i hästen men de har ingen kunskap så att jag skulle få hjälp med Matti, fas det visste jag när jag köpte honom, men som tur har jag Suvi iställe som hjälper mig nu när det är mycket på G. :)
Annu Åkers

2013-04-07 @ 19:41:19 / URL: http://danielasfoto.blogg.se
Postat av: Daniela

Måste btw säga att din nya header är så snygg! :D

Svar: nämen tack! Jag är faktiskt rikigt nöjd med den för en gångs skull ;) haha
Annu Åkers

2013-04-07 @ 19:41:47 / URL: http://danielasfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo