Herre min tid, hur kunde jag glömma!

2013-08-11 @ 10:30:00
HUR kunde jag glömma bort datumet 6 augusti???? Det har varit så otroligt mycket nu på sistone att det datumet bara kom och for snabbt. Vad är det förspeciellt med datumet 6e augusti?? Jo de skrevs pappren på att Matti blev min. Min helt egna gråa bästaste vän. Jag har inte ångrat det beslutet en sekund! Jag hoppas vi får många många år tillsammans.
 
Här är lite bilder från det senaste året tillsammans. Vi hann med en veterinärbesiktning, många månader med barbackridning då vi var utan sadel. Vi har hunnit fälla tårar över infekterade sår och åkt till veterinären för röntgning av bener och ta hand om många sår och stuckit penicillin och putsat såren i några månader. Vi har hunnit byta stall.  Både jag och Matti har fått många fina nya vänner. Jag fick konstaterad stressfraktur i foten och blev tvungen att rida utans tigbyglar en tid. Vi har börjat hoppa högre och bättre. Vi har hunnit med roadtrips och härliga terrängturer i det bästa sällskapen. Vi har startat vår första gemensamma regionala tävling (Matti på både hopp och dressyrbanan). Vi har hunnit ha lite semester. Och sist men inte minst, vi har haft det så otroligt roligt och bra.
 
Här kommer bildbomben, se och njut! :)
 
 
Oj så myket roligt vi hunnit med på ett år! Tänk vad rädd och nervös jag varit över Mattis sår och vårt byte av stall, och se hur bra båda blev. Vi har verkligen haft en enorm tur med båda dem sakerna. Tack alla underbara människor och hästar som tagit del av detta år och deltagit i att göra det så fantastiskt bra för oss. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo