Trotsade skallebanken

2013-08-16 @ 09:23:37
Igår trotsade jag min skallebank (=huvudvärk) och tog på mig ridhjälmen och hoppade upp på Mattis rygg. EFtersom huvudvärken har plågat mig länge hade det gått 5 dagar sedan jag senast satt uppe på min fina väns rygg.
 
Jag tränade mycket sidvärtesövningar och tempo i skritt och trav. Det gick faktiskt helt okej. I skänkelvikningen blev det lite missförstånd och Matti vill inte rikigt slappna av alla gånger eller så ville ha tendensera och lyfta galopp, men sen kom det då igen ritkigt fina skänkelvikningar i trav också, så jag är nog nöjd i det stora hela. Johanna berättade hon hade ridit mycket galopp på honom dagen innan och fått 3 rena galoppombyten. Gissa om jag var glad! Det måste ju betyda mitt grundjobb med att försöka få styrka i Matti gett resultat. Johanna är nog så toppen!!
 
Jag hade dessutom beställt en varmare tröja med fickor eftersom jag konstaterat jag inte har någon sådan varmare tröja, ohc då man rider iväg i terräng vill jag ha med mig telelfonen, så när jag såg denna snygging på Hööks var jag tvungen att slå till! Den är super skön! Verkligen prisvärd!
 
Det regnade inet igår så kunde inte inviga mina "regnbyxor", men jag ser de lovat lite regn här om någon dag, så kanske jag ska trotsa vädret då och planera in ridning just i regnet?
 
 
Haha, fnissade lite när jag hämta in Matti och han såg ut så här. "momy, I can't get it off"
 
Var det inte ganska snygg tröja jag fyndat? Lätt den skönaste jag har so far. Perfekt nu när det blir kallare
 
Både häst och ryttare nöjda efter träningpasset. Älsklingen min.

Kommentarer
Postat av: Julia

Mycket snygg tröja. Vill ha!

2013-08-17 @ 00:07:50 / URL: http://ohjuliet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo