Brunt dressyrpass

2013-02-05 @ 17:24:57
Haha, alltså jag kom inte på någon bra rubik, men den där förklarar passet ganska bra, vi red dressyr och var klädd i brunt. Har inte riktigt något som matchar min schabrak som är beige-brun, men nåjaa sak samma.
 
Idag kom Thomas med och fotade, tyvärr var kameran lite dåligt inställd så de flesta bilder är suddiga, men jag laddar upp dem bästa hit som jag fått lite tydligare i Photoshop.. Jag vill nämligen ha bilder att jämföra med nu när vi ska komma igång igen så man kan se hur man utvecklats. I början var Matti mycket styv och "knäckte" lixom bara av i nacken då jag försökte lösgöra, han ville inte alls ge efter mjukheten ända från manken i formen, men i slutet gav han stundvis efter.
 
Det blev lite mycke för min hjärna ikväll då två andra tjejer red. En av dem hade "ridlektion" i ena ändan av manegen, och den andra hade högre växel än vad jag och Matti ännu klarar av att rida så jag kände hela tiden jag fick hålla koll på var andra var så jag hade fullt upp med att kolla var de anda hästarna va så jag inte skulle trilla ivägen, men ändå gjorde jag det ;)
 
Men tillbaka till Matti, formen var ingen höjdare idag heller men vilken framåtbjudning han haft igår och idag!! Ökade traven ordentligt på långsidorna idag och jag behövde inte hela tiden driva på utan det räckte med att trycka om med skänkeln, precis som det ska vara! Det var så roligt att kunna rida fram ordentligt, kanske det beror på underlaget, jag vet inte? Sedan red jag skänkelvikning i skritt och trav, och jestas vad skrittarbetet med sidvärtes gjort gott åt Matti. Travade en skänkelvikning sicsac på långsidan idag och han snajade genast, han brukar alltid tröga sig fram förr. Kanske skadan kom lägligt så vi båda fick nollställa oss och köra fullt ös nu?
 
Här kommer i alla fall några bilder från dagens ridpass..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har aldrig varit in i Hubbe-stallet, kan inte du fota eller filma, varför inte ta den där videobloggen jag önksade tidigare??

Kul att ni trivs. Kan du annars skriva positiva o negativa saker med stallet??

2013-02-05 @ 19:00:24
Postat av: Gunilla

Roligt att ni funnit er till rätta. Matti ser ut att trivas. :)

Svar: Jo verkligen! Allt har varit över förväntan, och Matti har varit hur lugn och cool som helst. Lite utstött är han av stoet Dolly i hagen, men som tur är de 3 st så Tepa-hästen tar hand om honom ;)
Annu Åkers

2013-02-05 @ 19:54:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo