Tänk så lite det behövs!

2013-02-19 @ 08:02:00
Jaa-a inga under sker i hästvärlden för mig och Matti precis, men vi kämpar på att komma back on track och att bygga upp igen alla musklerna han tappat under sjukledigheten. Så ni kan ju förstå hur perfekt tajming och hur roligt det känns när min och Mattis blogg ändå fått mera uppmärksamhet på sistone även om vi inte är något elit-tävlande ekipage eller har talangen att ta fantastiska bilder till bloggen varje dag.
 
Förra veckan var det Elfsstrands.se som länkat hit, och igår fick jag ett meddelande att också Dressyrmupparna.se länkat hit, båda bloggarna är bland de mest lästa hästbloggarna i vårt granland Sverige. Så ni kan ju förstå hur häftigt det känns, det som gjorde mig ÄNNU gladare var att läsa alla snälla kommentarer det kommenterats på deras inlägg.
 
 
Detta känns kanske aningen löjligt/pinsamt och svårt att förstå om man inte själv skriver en blogg, men när jag har en svacka med motivation och inspiration med ridningen, så då är det tusan denna tränigsblogg som gör att man få tillbaka inspirationen och motivationen igen!!  För det är just av ERA fina kommentarer jag blir peppad av till att forstätta kämpa och bita ihop. Speciellt nu då Matti hade problem med det där förbaskade infekterade såret på benet. Det att ni tog er tid att kommentera peppande saker gjorde mer än ni kan föreställa er. Tänk att t.o.m. okända människor kan visa så mycket kärlek och empati, jag lyfter på hatten för ER!!
 
TACK!!
 

Kommentarer
Postat av: Julia

:D

2013-02-19 @ 12:56:31 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: JONNA - ponnyvalack

Jag hittade din blogg tack vare Dressyrmupparnas länkning! Stort grattis till vinsten :D

Svar: tack ska du ha! :)
Annu Åkers

2013-02-19 @ 16:33:23 / URL: http://ponnyvalack.blogg.se
Postat av: Sara

Jag förstår :D det är skikul! Och vad roligt :D

Svar: visst är det! Helt amazing ! :D
Annu Åkers

2013-02-19 @ 19:14:17 / URL: http://www.saralene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo