Försöker finna motivationen!!

2013-02-18 @ 11:46:00
Visst är jag less på att det är en lång väg tillbaka att få tillbaka Mattis muskler och uthålligheten han tidigare hade, men att se tillbaka på foton, inspireras och peppas av de härliga människorna i stallet gör mycket för att man ska orka och hitta motivationen och se att positivt!!
 
Förra veckan hade jag en lång diskussion om just motivationen att lägga en häst igång igen med en tjej i stallet som var i samma situation som mig, hur som helst så fick hon mig övertalad att komma med på en lätt hopplektion nu på tisdag, altså i morgon. Så jag är lite nervös eftersom jag inte hoppat något hinder sedan början av augusti (!!), men jag tror inte det är några hinder nu på tisdag utan mer kavaletti och bommträning.
 
Sen försöker jag känna motivation och inspiration av det att jag anmält mig att gå kursen för regional tävlingslicens. Som jag skrev i början av detta inlägget har jag kikat på gamla bilder och hittade de mysiga tävlingsbilderna från min och Mattis första tävling tillsammans som Sara tog. Tusan så nära vi var att vinna, ett halft ynka poäng, men så är det och jag blev så överlycklig över andra platsen att jag började fälla glädjetårar. Det var sann glädje!
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken glädje!

2013-02-18 @ 14:06:46 / URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Miia

Vet precis hur det är att öägga igång en häst efter lång vila!
Men utnyttja snön till max! Det är super,motstånd men ändå inte så det sliter på lederna (också bra för oss som bor i plattlandet och inte har backar att träna upp hästarnas styrka i) och mycket skrittlänkar i terräng för konditionen ! Det rekommenderade veterinären när jag skulle lägga igång Sam!

Svar: jo, vi har skrittat mycket i terräng. Men som tur har ju Matti inte stått på boxvila utan någon slagt riktigt grund, grundkondition har han ju. Men ändå att bygg vidare :)
Annu Åkers

2013-02-18 @ 15:23:33 / URL: http://sambucamolinari.blogg.se/
Postat av: JONNA - ponnyvalack

Jag förstår att det känns jobbigt att sätta igång pållen din , men det kommer vara så värt allt jobb sen när han är i form och ni kan ha kul ihop! Lycka till på träningen imorgon, det kommer säkert gå jättebra :) Jag hade lite problem med att hitta Arkus motivation till arbete och ett tag la jag ridningen helt åt sidan och gick bara promenader med honom + myycket godis. Det hjälpte enormt och nu rider vi som vanligt och promenerar för hand, tömkör m.m. Så det är bara att kämpa på!

Svar: jo, så är det, men nu i början är det mera tråkigt då man är lite mer begränsad när man vill ta det någolunda lugnt innan man tutar och kör för fullt igen. :) Bara att bita ihop!
Annu Åkers

2013-02-18 @ 20:11:23 / URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo